El nostre hotel en Trivago
Un dels hotels de 2 estrelles millor valorats de la Costa Daurada

L'entorn


La comarca del Baix Penedès està situada en la franja litoral i és la regió vitivinícola més gran de Catalunya, situada en plena Costa Daurada, en un enclau estratègic entre Barcelona i Tarragona.Barcelona, una gran ciutat, cosmopolita on les hagi i un dels destins turístics més importants del món i Tarragona, una ciutat on conviuen la seva modernitat i els nombrosos vestigis del seu gloriós passat romà.


Amb un clima mediterrani templat, la vista es recrea en un paisatge suau i ondulant de vinyes entre la montanya i el mar, on podrà gaudir d'un sens fi d'activitats lúdic-culturals, practicar senderisme, passejades a cavall, golf, activitats maritimes...Una terra de contrastos, banyada pel Mediterrani, llargues platges de sorra fina i daurada la converteixen en el destí ideal per als que cerquen tant el sol com la tranquilitat de les zones de l'interior.

Els fruits de la terra i del mar són la base d'una cuina de gran qualitat. Plats típics com el 'rossejat' i el 'xató' o dolços com els 'bufats', cossetans o els 'garrofins' es barregen amb la cuina d'autor per oferir al visitant una àmplia oferta gastronòmica que complaerà els paladars més exigents. La seva producció vinícola ha aconseguit un reconegut prestigi internacional.

El foc, la música, els 'castellers', els balls... omplen els carrers dels pobles i la gent de la comarca viu amb plenitud les festes i tradicions fent partícipes als visitants.

El lloc ideal per passar les seves vacances.Hotel Don Pelayo  |  c/ Jacint Verdaguer, 58-62  |  43720 L'Arboç
Tel. 977 167 081 089  |  Mòbil 629 919 515  |  Fax 977 670 714

disseny megaweb - © 2006 joserveis