El nostre hotel en Trivago
Un dels hotels de 2 estrelles millor valorats de la Costa Daurada

El poble


L'Arboç es troba situat a la part més oriental del Baix Penedès, a 8 km del Vendrell i a 12 km de Vilafranca.

La primera notícia documentada, data de l'any 1062 i l'any 1174 se li atorgà el títol de Vila Reial, el que va fer que es convertís en una població de gran importància.
L'exportació de vins al segle XIX va proporcionar a la vila un aspecte de prosperitat i riquesa que pot admirar-se, encara avui en dia, en pasejar per la població. Es conserven alguns edificis d'origen medieval al costat de construccions neogòtiques, modernistes, noucentistes i neoclàssiques de gran valor arquitectònic.

L'artesania de Puntes al Coixí ha estat una de les indústries que més renom han donat a la vila, arran de la finor, l'originalitat i la qualitat dels treballs, que es poden comtemplar al museu situat a la Casa de Cultura.
Un altre dels actractius, és el Cau del Tauró, considerat el museu més important d'Europa sobre el món del tauró i en el qual es poden apreciar taurons vius i dissecats, mandíbules etc. amb més de 100 espècies.

La Festa Major es celebra entorn al quart diumenge d'agost, i és coneguda com 'una de les més típiques de Catalunya' en la què es manifesta tota la riquesa cultural i folklòrica com a màxim exponent de la seva història.
La segona manifestació cultural important, és la Fira de Santa Llúcia que se celebra al voltant del 13 de desembre, amb molts actes, exposicions, artesans, teatre, actuacions de carrer i concerts de música tradicional.Hotel Don Pelayo  |  c/ Jacint Verdaguer, 58-62  |  43720 L'Arboç
Tel. 977 167 081 089  |  Mòbil 629 919 515  |  Fax 977 670 714

disseny megaweb - © 2006 joserveis